24. februar 2014

Det måtte jo bli.....

Tenk, boken har stått i hyllen min, i bortimot 16-17 år (!!!?) og nå, nå kom jeg plutselig på at "jøss, det er jo kofter i denne". Måtte titte litt igjen - kikket og bladde, hmm, lenge siden ja.... og der, der var den koselige fine jakken!!! Hvorfor har jeg ikke lagt merke til denne før?? 
Så nå har jeg tenkt på denne sent og tidlig nærmere ei hel uke, fullstendig på netthinnen..!


Og siden jeg først sto der, med nesen inni hyllene, så fikk jeg ånden over meg, ånden til å rydde.
Det vil si, lage system - noe som var på høy tid. Det fløt over alt nå, papir, blader, magasiner, bøker. Så nå har jeg satt masse i plastmapper og inni permer. Det ble stappings - men du verden så godt og oversiktlig - med andre ord; god samvittighet ;) .....enn så lenge... ;)


Lovte meg selv at jeg måtte gjøre ferdig lestene, både til sønnen min og samboern,
før jeg ev tenkte tanken på handling av garn, så nå har jeg god samvittighet der også :)


Type Sportsragg - begge karene ble vel fornøyd...

*********

Nok å gjøre - ja det er sant. Holder på med pledd av Hifa Ask, og en topp i Ice og Lerke, så masse planer, men - i dag, fornuften ville ikke lystre, det ble innom Jens Hoff - så nå har jeg garnet i hus, garn til stabburskofta :) aldri så lite "jippi" - denne tror jeg blir megagod for å være ærlig. Og dere vet, farver og foto - henger ikke helt på greip. Lillafarven er mer knall, mere ren, litt mot purpur kanskje. Tror dette blir bra....


De hadde ikke mørkere lilla så jeg tok en mørk pen blå, frisk lilla-farve, og olivengrønt.
Så vil jeg bytt ut hektene med knapper i stedet - gler meg masse til å begynne....

**************************

Ha ei riktig fin uke der ute :)7 kommentarer:

 1. Alltid lika kjekt å sjå i gamle mønstrar. Misunne dåke som går igong og gjere noko med samlinga!! Jakka skal bli kjekk å sjå skrida fram på pinnane. Har ikkje sett denna før og er nysgjerrig på kva slags bok du har henta fram??

  SvarSlett
 2. Nei, nå ser jeg at den ene etter den andre får ryddet i mønstrene sine. Blir litt inspirert når jeg ser hvor pent det ble :)
  Veldig kjekke sokker du har strikket!
  Og det blir spennende å se kofta ferdig. Fargene er bare sååå flotte!

  SvarSlett
 3. Kjekt og få ryddet i blader og bøker innimellom.
  Gleder meg til og se kofta ferdig,det er fine farger du har valgt.

  SvarSlett
 4. Det er sååå godt å få unna ein slik jobb :)
  Kofta di blir flott i dei fargane du har valgt, blir spennande å sjå!

  SvarSlett
 5. Å kor eg gleder meg til å sjå den kofta di, kjempespennande fargar du skal strikke i. Kan godt forstå du har fornøyde labbemottakarar, for det ser ut til å vera svært god fasong på dei labbane dine.

  Er litt usikker på om eg skal la meg inspirere eller vera litt missunelig på den ryddige hylla di, den såg innbydande ut. Jaja, kanskje litt begge deler, hihi!

  SvarSlett
 6. Vett akkurat ka jobb det er å rydda i mønster, men så kjekt når ein skal finna noko i ettertid. Og så hender det faktisk at det dukkar opp mønster som ein ikkje heilt huska at ein hadde... Gler meg til å sjå dine fremtidige prosjekt!

  SvarSlett
 7. Ja her ble det system, så herlig att! :) i nederste hylle er det kun blader, midten er det permer med mønsterark fra blader, etc, og øverst kun bøker - nå skal det gå an å finne frem. (fleste broderibøker er pakket bort)

  SvarSlett