21. januar 2016

Ja nå har jeg gjort det....

Hmm, jeg har vært i tenkeboksen flere ganger, om jeg vil fortelle dette. Og, jeg kommer frem til at en delt glede er jo dobbel glede :) og hvem vet, kanskje jeg inspirerer noen andre der ute - for de finnes, det vet jeg :)

Og sette seg ned med tørt lesestoff som man vet at man må gjennom, og bilder / situasjoner, har man jo fanget opp masse av gjennom et "langt" liv ;) men må virkelig få si at å sette seg ned og les teori når man begynner og blir godt voksen, det krever sitt, man lærer ikke like fort lengre nei ;)

Men uansett, for nøyaktig ei uke siden, så besto jeg testen, så nå er jeg en glad og fornøyd eier av både førerkort og bil :)  hmm, utrolig.... og litt uvirkelig....
Litt "rar", uvant situasjon da - her har jeg vært vant,  "planlagt livet" hele tiden, har alltid bodd slik til at busser har passert tett ved - og noen situasjoner gjennom livet har ført til at jeg overhodet ikke har trodd at jeg skulle klare dette, så yes!

Da jeg kom tilbake til Stjørdal, hadde jeg litt tid for meg selv, og bena gikk "automatisk" mot Ark Bokhandel. Jeg hadde lyst til å unne meg noe -  da forstår dere vel.... :)

Marte Helgetun - Strikketid, den kom i hyllen akkurat da, - måtte bare ha den.
Dette er ei utrolig flott bok med masse lekre, enkle og forståelige oppskrifter,
 bl.a strikkede skjørt, som er en av mine nærmeste planer :)


Samme dag kom Koftebladet fra Familien i posten - og,
 den herlige votteboken fra Hobbyklubben - som egentlig skulle avbestilles.
Vel, jeg har ingen grunn til å klage på lite inspirasjon - for nå har jeg fått i bøtter og spann.

Dette var nå litt om mine tanker siste uken som har gått. Og som flere sier, det er aldri for sent - dessuten, nå blir absolutt alt så mye enklere, og det vil garantert bli flere turer både til hytta, og forhåpentligvis håndarbeidstreff :)
Tusen takk til deg - om du har orket å lese helt hit! :) 
Håper jeg gir et aldri så lite puff i hverdagen - er nok flere enn vi aner, som ikke våger, eller har tro på seg selv...Ønsker deg en riktig fin dag videre - ta godt vare på deg selv!
7 kommentarer:

 1. Som du heilt sikkert veit er eg kjempeglad på dine vegne.... og ikkje så lite imponert også. Fortener virkelig litt inspirasjon no når du kan riktig kose deg med handarbeidet uten dårlig samvittighet.

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Så flott med sertifikat og bil! Det får du masse glede av! Mor tok sertifikat og kjøpte ny bil da hun var 53, og en ny verden åpnet seg.
  Nye strikkebøker gir også mye glede. Fikk lyst på den boka av Marte Helgetun, synes hun er flink.

  Riktig god torsdagskveld i Stjørdal!

  Klem fra Ingunn i Uvdal

  SvarSlett
 3. Gratulerer med sertifikat og bil, jammen godt jobba! Det er herleg å vera uavhengig av andre. Du var vel verdt å få deg premie med mange flotte oppskrifter og inspirasjon.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med sertifikat og bil, jammen godt jobba! Det er herleg å vera uavhengig av andre. Du var vel verdt å få deg premie med mange flotte oppskrifter og inspirasjon.

  SvarSlett
 5. Gratulerer, du imponerer hele tiden Rigmor ;) Det er o topp, lettvint å komme seg ut både hit og dit. Bøkene og Familien har jeg også fått. God helg.

  SvarSlett
 6. Masse tusen takk, for så varme og trivelige ord dere har sendt meg - det varmer veldig, snill dere er :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye. Det var morro, og dette vil fu få mye glede av. Jeg var selv over 30 år før jeg tok lappen.

  SvarSlett